Geniet van de voordelen en mogelijkhedeasdfasdfsan

Plug & Play Zonnepanelen

Alle pluspunten op een rijtje

Voordelen

 • Ideaal voor huurders en appartementen
 • Voor balkons, wanden en vlakke ondergrond
 • Montage binnen 90 min, bespaar direct!
 • Aansluiten op stopcontact
 • Geen aanpassingen nodig in de meterkast

Zonnepanelen aan je balkon, wand of op elke vlakke ondergrond

Mogelijkheden

Je kiest zelf de beste plek uit voor je zonnepanelen, of dat nou aan je balkon of in je achtertuin is.

Ideaal voor appartementen en woningen met

Balkons

Voor bewoners van appartementen met balkons zijn onze plug & play zonnepanelen de ideale oplossing! Zeker voor huurders, gezien je de zonnepanelen en het montagesysteem eenvoudig weer demonteert.

Je kunt de zonnepanelen zowel volledig verticaal monteren alsook met een hoek tot maximaal 70 graden om je opbrengst en besparing te optimaliseren.

Je plaatst de zonnepanelen met haken aan de reling van je balkon (max 6 cm doorsnede), de montageprofielen worden extra vergrendend achter de spijlen van je balkon. Twijfel je over de geschiktheid van je balkon, stuur ons even een foto en we bekijken jouw situatie.

Is mij balkon geschikt? Neem contact op.

Voor Iedere vlakke ondergrond

Terras, tuin & plat dak

Onze sets zijn multifunctioneel, zo kun je met een dezelfde set de zonnepanelen ook makkelijk in je tuin of op je terras plaatsen. Zorg wel dat je binnen 3-5 meter afstand vanaf de omvormer, wel een stopcontact in de buurt hebt. We leveren standaard 3 meter AC kabel mee, we bieden echter ook 5 meter kabel in onze webshop.

Je kunt de zonnepanelen in principe op iedere vlakke ondergrond plaatsen met dit systeem. Zo bijvoorbeeld ook op een plat dak. Zorg zowel in je tuin als op het dak wel voor ballasttegels. Zo houd je de zonnepanelen ook met winderig weer op hun plek.

Meer over onze producten

eenvoudig aan je wand of muur te bevestigen

Wanden & muren

Wil je de zonnepanelen liever bevestigen aan een wand of een muur, dan is dat zeker mogelijk.

We leveren onze plug & play sets met voorgeboorde gaten in het profiel zodat je de constructie makkelijk kunt ophangen.

Iedere situatie is anders, ga je bijv. de zonnepanelen bevestigen aan een houten of stenen wand, op welke hoogte, etc. We helpen je daarom uiteraard graag bij vragen omtrent wand- en muurbevestiging en bij het aankopen van de juiste schroeven en pluggen om de zonnepanelen vakkundig te monteren.

Meer over onze producten

Aanvullende informatie over onze plug & play zonnepanelen

Welke set past bij mij?

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

 • Hoeveel zonnepanelen en welke omvormer?

  • We hebben complete sets met een 400W, 600W en 800W omvormer. Bij de 400W set krijg je een 420Wp zonnepaneel erbij geleverd, bij de 600W en 800W sets twee zonnepanelen van 420Wp.
  • In Nederland mag je maximaal 600W direct aansluiten op het stopcontact. We raden je dan aan om voor een 600W set te gaan. In de zomer top je dan wat productie af, maar heb je de rest van het jaar wel meer energieopbrengst dan bij een 400W set.
  • Een 800W set kun je ook gebruiken, maar dan zal je het vermogen van de omvormer moeten begrenzen met een DCU unit (zie webshop) of moeten aansluiten op een groep in je meterkast.
 • Mogelijkheden met montagesysteem

  • We leveren onze sets met een montagesysteem dat multifunctioneel kan worden gebruikt. Voor bevestiging aan balkonrelingen, zitten er per zonnepaneel twee zwarte haken bij, die geschikt zijn voor maximaal 6 cm brede balkonrelingen. Weet je niet zeker of jouw balkon geschikt is? Stuur ons even een foto per mail naar info@probalkonenergie.com.
  • Het montagesysteem kan tussen 70 en 90 graden worden opgesteld (balkon/wand) en tussen 0 en 20 graden worden opgesteld op vlakke ondergrond.
  • Ditzelfde montagesysteem kun je gebruiken voor vlakke ondergronden, zoals voor je terras of in de tuin. We raden je dan wel aan om ballast tegels te plaatsen op het profiel, zodat de zonnepanelen bij winderig weer op hun plek blijven staan.
  • Je kunt deze montageprofielen ook gebruiken voor montage aan wanden of muren, betreffende schroeven en pluggen worden daarvoor alleen niet meegeleverd. Het profiel heeft al voorbewerkte gaten waaraan je de constructie eenvoudig kunt ophangen aan wanden of muren.

Alle ins & outs over onze producten of al klaar om te bestellen?

Kijk onder producten en in onze webshop voor meer info's